Ga naar de inhoud

De Kracht van Overtuigend Verkopen: Hoe je Meer Klanten Aantrekt en Zelfverzekerd je Aanbod Promoot

Hoe kunnen mensen inschrijven voor je aanbod als ze niet weten wat je te bieden hebt? 😅

Ik merk dat veel ondernemers (including me vroeger) een freebie maken om meer klanten aan te trekken, maar als het dan tijd is om hun aanbod te doen, dan hebben ze plots 1001 excuses om het toch maar niet te doen:

– Misschien twijfel je plots aan je aanbod,
– of misschien komt zoals bij mij vroeger het imposter syndrome naar boven en denk je ‘ik ga mijn aanbod niet doen want ik ben niet goed genoeg om deze mensen te kunnen helpen’,
– of je denkt dat je hen gaat lastigvallen
– of je denkt gewoon: ‘ze zullen het zelf wel vragen als ze interesse hebben’.

maar hoe kan iemand je aanbod willen joinen als ze niet weten wat het is, en welk resultaat het hen kan opleveren?

Als je in mijn wereld komt, zorgen we dat je je niet meer laat doen door al die excuses en een duidelijk plan hebt om over je aanbod te praten. Hier een paar dingen waar we sowieso aan werken:

– ALTIJD een aanbod doen, ook als je niet zeker bent of het een fit is of welk ander excuus dan ook dat je hebt. Een nee heb je, en een ja kan je krijgen. Je hebt niets te verliezen.
– Een duidelijk nr. 1 resultaat voor ogen hebben dat je kan behalen met je ideale klant voor je aanbod zodat je dit duidelijk kan communiceren naar je ideale klanten.
– De struggles van je ideale klant heel goed kennen zodat je die kan aanhalen en je ideale klant kan tonen dat je hun struggles begrijpt en kan helpen.
– Een duidelijke Call To Action doen bv. ‘stuur mij een bericht ‘go’ voor de link’.

In mijn wereld zorgen we dat je je aanbod vol overtuiging gaat delen op een aantrekkelijke manier, zodat je EINDELIJK meer klanten kan aantrekken voor je betalend aanbod. Ik kan al niet wachten om aan de slag te gaan met het 4 weken groepsprogramma Attract, Connect & Thrive, waarin we je leren hoe je via een freebie meer ideale klanten kan aantrekken 🚀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *